Новини компаній

Догляд за шкірою навколо очей: особливості

16 December 2022, 18:07

Набряки та темні кола є найпоширенішими проблемами делікатної шкіри навколо очей. Вони можуть стати проблемою для власників, яку не так просто сховати навіть за найпрофесійнішим макіяжем.

Відновлювальний крем для повік може допомогти пом’якшити та відновити цю делікатну зону. Крем CeraVe рекомендований для всіх типів шкіри, але ті, хто переймається мішками під очима, отримають найбільшу користь від використання цього продукту. Він зменшує появу темних кіл і набряків, водночас омолоджуючи область навколо очей та надаючи їй сяйнистий вигляд. Має нежирний склад, без запаху, досить швидко поглинається. Крім того, засіб успішно пройшов тестування, що підтверджує його безпеку для використання.

Чому варто обрати CeraVe?

Лінія дерматокосметики переважно розроблена для чутливої та проблемної шкіри, але також містить продукти, що цікаві усім любителям доступного догляду. Гарним тому прикладом є крем для шкіри навколо очей, що живить та зволожує проблемні ділянки, використовуючи комбінацію 3 незамінних керамідів, гіалуронової кислоти та ніацинаміду для освітлення темних кіл під очима. Заспокійливий засіб швидко вбирається та може зменшити набряклість, а також зміцнити захисний бар’єр дерми.

Ключові особливості та переваги крему для повік CeraVe:

  • швидко поглинається шкірою;
  • зменшує видимість темних кіл та набряклість;
  • освітлює область навколо очей;
  • зміцнює і підтримує захисний бар'єр та пружність;
  • зберігає вологу;
  • заспокоює шкіру.

Секрет — у підборі активних компонентів

CeraVe використовує кераміди для шкіри, які за місцевого застосування можуть допомогти зміцнити та підтримувати еластичність епідермісу. По суті це природні ліпіди, що містяться в організмі та допомагають зменшити ранні ознаки старіння шляхом зволоження та захисту від зовнішніх факторів.

Гіалуронова кислота — один з основних зволожувачів та зберігачів цілющої вологи. А вітамін B3 вирівнює тон і текстуру дерми, а також допомагає її заспокоїти, зменшуючи набряклість. Достатній відсоток ніацинаміду сприяє, серед іншого, розгладженню гусячих лапок, стимулюючи вироблення колагену. Також цей компонент зменшує гіперпігментацію та підтримує природну здатність тіла боротися з вільними радикалами.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі