Суспільство

Як харчуються на передовій артилеристи житомирської десантної бригади

19 December 2022, 15:09

Воїни-артилеристи 95-ї окремої десантно-штурмової бригади дуже часто переміщаються і кожен раз копають та облаштовують нові бліндажі. Як говорять самі десантники, все через те, що вони день за днем просуваються вперед, звільняючи українську землю від «руського миру».

Про це 19 грудня повідомляє служба зв'язків з громадськістю 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України

«Ми зустрілися з бійцями одного з самохідних артилерійських дивізіонів рано вранці у них в таборі. Хлопці якраз кип’ятили на вогні воду на каву. Поряд стоїть чимало коробок зі смачненьким, щоб було чим перекусити – масло, сир, печиво. Хоча кожен день на передову привозять гарячу їжу, салати, фрукти. А от чим закінчився сніданок житомирських десантників дивіться на відео», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 29 листопада пресслужба розповідала, як артилеристи 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ знищують окупантів на Луганщині.

Як повідомляв Житомир.info, указом від 28 червня 2022 року президент Володимир Зеленський нагородив почесною відзнакою «За мужність та відвагу» житомирську 95-у окрему десантно-штурмову бригаду. 12 грудня 2022 року легендарній 95 ОДШБр виповнилося 30 років.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: 95 бригада артилерист артилерія десантник сніданок 
Матеріали по темі