Економіка

Націоналізована «Укрнафта» хоче продавати в своїх магазинах на АЗС товари виключно українських виробників

20 December 2022, 17:31

ПАТ «Укрнафта» розпочинає співпрацю з українськими виробниками.

Про це 19 грудня повідомила пресслужба компанії.

«ПАТ «Укрнафта» створює додаткові можливості для українських виробників товарів та послуг. Йдеться про майданчик для реалізації на базі 449 АЗК компанії, розташованих по всій країні – від основних магістралей до невеликих містечок та сіл», - йдеться у повідомленні.

В магазинах збираються продавати товари виключно українського виробництва.

«Наша ціль – в середньостроковій перспективі стати першою українською мережею АЗК, що пропонує товари 100% вироблені в Україні», - сказав директор ПАТ «Укрнафта»Сергій Корецький.

У компанії звернулися до виробників – від великих компаній до маленьких крафтярів: «Приходьте і давайте працювати разом».

Надіслати свої пропозиції виробники можуть за адресою azk_retail@ukrnafta.com.

Довідка: 7 листопада українська влада оголосила про націоналізацію низки підприємств, які забезпечуватимуть нагальні потреби ЗСУ і інші аспекти сектору оборони. До переліку увійшла і компанія «Укрнафта», співвласником якої є олігарх Ігор Коломойський. Зараз 50% + 1 акція компанії належить НАК «Нафтогаз України».

Нагадаємо, в листопаді цього року Житомир.info дослідив, як Житомир і вся країна борються на економічному фронті, які виклики та можливості чекають на тих, хто хоче почати власний бізнес під час війни.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Укрнафта магазин АЗС товар бізнес крафт  
Матеріали по темі