Події

У Житомирі евакуюють людей із ТРЦ «Глобал» через інформацію про замінування

23 December 2022, 14:59

У Житомирі 23 грудня близько 14 почали евакуювати людей із ТРЦ «Глобал» через інформацію про замінування. Окрім того, стало відомо, що вокзал та Житній ринок також «замінували».

Про це Житомир.info повідомили читачі.

У пресслужбі ГУНП у Житомирській області в коментарі Житомир.info підтвердили надану читачами інформацію, зазначивши, що електронний лист про вибухонебезпечні предмети надійшов після 14 години.

«Сьогодні після 14:00 надійшло повідомлення на електронні адреси про замінування ТРЦ «Глобал», ринку та вокзалу. При цьому у повідомленні місто, в якому заміновані ТЦ, не вказане. На місці працюють правоохоронці», - розповіла речниця ГУНП Алла Ващенко.

Нагадаємо, 22 грудня у Житомирі на залізничному вокзалі працювали правоохоронці та рятувальники, перевіряючи інформацію про замінування.

Як повідомляв Житомир.info, 6 грудня 2022 року в Житомирі перевіряли інформацію про замінування будівлі обласної державної адміністрації. Працівників ОДА евакуйовували.

20 листопада 2022 року в Житомирі евакуйовували людей з торговельних центрів через повідомлення про замінування. А 24 листопада правоохоронці перевіряли інформацію про замінування навчальних закладів і лікарень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: замінування Глобал вокзал Житній ринок 
Матеріали по темі