Фоторепортаж

Ялинки, гірлянди і тематичні малюнки – святковий настрій у Житомирі. Фоторепортаж

23 December 2022, 15:45

Хоча цьогоріч у Житомирі не планують проводити масові святкові заходи напередодні 2023 нового року, у місті все ж відчувається наближення свят.

Заклади та установи Житомира трішки прикрасили свої вікна, входи та вітрини – у новорічно-різдвяній тематиці.

Гірлянди, сніжинки та ялинки потроху почали з’являтися у міському декорі ще з осені. Одні підприємці та установи вирішили використати тогорічні прикраси, інші – просто наклеїли святкові наліпки на скло або ж обмежилися кількома гірляндами.

Креативні підприємці встановлюють у вітринах ялинки, прикрасивши їх своїми товарами на продаж. інші ж оформлюють вітрини і вікна святковою атрибутикою. Популярною прикрасою ялинок у місті є жовто-блакитні стрічки.

Багато закладів цьогоріч розписали свої вікна тематичними пейзажами та казковими героями.

Лише одиниці встановили зовні закладів святкові локації-фотозони.

Подивитися, як прикрашали Житомир у 2021 році можна тут, а почитати історію про те, чому в радянські часи ялинку прикрашали скляними овочами та якими були традиційні українські святкові прикраси – тут.

Нагадаємо, у Житомирській області не планують скасовувати комендантську годину на Різдво та новорічну ніч – з 26 вересня 2022 року на території Житомирської області введено комендантську годину з 00:00 до 5:00.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Різдво Новий рік свято декор вітрина фотозона  
Матеріали по темі