Місто

​УАШ хоче віддати одній фірмі 8 млн грн на прибирання тротуарів у Житомирі, до АМКУ надійшло дві скарги

28 December 2022, 16:48

КП «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради опублікувало два наміри укласти угоди на послуги з прибирання тротуарів з ТОВ «Торгово-промислова компанія центр комплект». Вартість угод може скласти 8 млн 86 тис. грн.

Про це йдеться в закупівлях, оголошених 2 грудня на ресурсі ProZorro.

Очікувана вартість першої закупівлі становила 4,14 млн грн. Участь у тендері взяло три учасники: ТОВ «Торгово-промислова компанія центр комплект» з пропозицією у 3,75 млн грн, ТОВ «Керуюча компанія “Комунальні технології» з пропозицією у 4,04 млн грн та ПП «Керуюча компанія “ВЖРЕП №9» з пропозицією у 4,09 млн грн.

Очікувана вартість другої закупівлі становила 4,76 млн грн. Участь у тендері, окрім ТОВ «Торгово-промислова компанія центр комплект» з пропозицією у 4,34 млн грн, взяло ПП «ВЖРЕП №8» з пропозицією у 4,36 млн грн.

У двох закупівлях тендерний комітет знайшов у документах ТОВ «Торгово-промислова компанія центр комплект» невідповідності, однак дозволив їх виправити впродовж 24 годин. Зокрема надати копію чинного на кінцеву дату подання тендерної пропозиції сертифікату Учасника процедури закупівлі на систему управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015 у сфері комплексного обслуговування об’єктів або діяльності із прибирання та копію чинного на кінцеву дату подання тендерної пропозиції сертифікату Учасника процедури закупівлі на систему управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015 у сфері комплексного обслуговування об’єктів або діяльності із прибирання

21 грудня КП «Управління автомобільних шляхів» опублікувало наміри укласти угоди з ТОВ «Торгово-промислова компанія центр комплект».

ТОВ «Торгово-промислова компанія центр комплект» засноване в 2012 році в Житомирі. Спеціалізується фірма на будівництві житлових і нежитлових будівель. Власником фірми є Жанна Опанасюк. З початку повномасштабного вторгнення росії до України, фірма отримала держзамовлень на 17 млн грн, 16,5 млн грн стосувалися ремонтних та будівельних робіт.

За умовами технічних завдань, підрядник у зимовий період має: очищати тротуари загального користування та зупинок громадського транспорту від снігу та льоду; в суху погоду, за відсутності снігового покриву, виконується ручне підмітання тротуарів загального користування та зупинок громадського транспорту. У літній період: проводити підмітання та окучування сміття та дорожнього змету у лотки проїзної частини на всіх вулицях та дорогах, що відносяться до зони відповідальності підрядної організації; опале листя на тротуарах, зупинках громадського транспорту та зелених зонах прибирати ручним способом та окучувати для подальшої утилізації балансоутримувачем; протягом усієї робочої зміни проводити ручне прибирання з тротуарів, зупинок громадського транспорту та зелених зон всього дрібного сміття, що нанесло вітром, випало із сміттєвих баків, автомобілів, інше. Послуги з прибирання підрядник має надавати до 30 червня 2023 року.

У технічному завданні першої закупівлі зазначено прибирання 18 798 162 кв.м тротуарів у Житомирі. Список вулиць:

У технічному завданні другої закупівлі зазначено прибирання 21 656 580 кв.м тротуарів у Житомирі. Список вулиць:

23 грудня ТОВ «Керуюча компанія "Комунальні технології», а 26 грудня і ПП «ВЖРЕП №8» подали скаргу до АМКУ на неправомірне рішення замовника, а саме щодо обрання переможця процедури закупівлі ТОВ «Торгово-промислова компанія центр комплект».

27 грудня скаргу ТОВ «Керуюча компанія "Комунальні технології» Антимонопольний комітет прийняв до розгляду. Скарга ПП «ВЖРЕП №8» наразі очікує розгляду.

Нагадаємо, в листопаді цього року КП «Управління автомобільних шляхів» уклало угоди на послуги з прибирання тротуарів на загальну суму 1,1 млн грн, термін надання послуг – до кінця 2022 року. Зокрема ТОВ «Торгово-промислова компанія центр комплект» отримало підряд на прибирання тротуарів 15 вулиць міста загальною площею 1873861 м.кв. за 180,3 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: УАШ прибирання тротуарів скарга АМКУ 
Матеріали по темі