Події

У Житомирі на Вітрука патрульні виявили автомобіль, що перебуває в розшуку через незаконне заволодіння

29 December 2022, 14:20

У Житомирі 29 грудня під час патрулювання міста на вулиці Вітрука правоохоронці виявили автомобіль, який знаходиться в розшуку.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Сьогодні під час патрулювання вулиці Вітрука інспектори виявили автомобіль SsangYong згідно з орієнтуванням, що надійшло на службовий планшет. Патрульні зупинили транспортний засіб та під час перевірки встановили, що він перебуває в розшуку у зв'язку з незаконним заволодінням. Для фіксації події та подальшої правової кваліфікації патрульні викликали на місце слідчих Житомирського районного управління поліції», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 25 листопада на Facebook-сторінці сервісного центру МВС в Житомирській області розповіли про те, що киянин звернувся до центру МВС, аби зареєструвати автомобіль. Виявилося, що ідентифікаційний номер кузова був змінений, а сама машина вже 10 років була у розшуку на Донеччині.

Як повідомляв Житомир.info, 4 січня 2022 року у Коростені чоловік прийшов зареєструвати автомобіль Volkswagen Sharan, а виявилось, що транспортний засіб розшукує «Інтерпол».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: автомобіль авто машина розшук патрульні патрульна поліція 
Матеріали по темі