Новини компаній

Огляд шин: Michelin Pilot Alpin PA5 SUV

29 December 2022, 15:46

Під французьким брендом Michelin випускаються автошини, які стійко витримують високі навантаження та адаптовані для експлуатації у різних кліматичних умовах. У лінійці виробника представлені зимові та літні покришки для автомобілів різних марок. У 2018 р. вона поповнилася шинами Michelin Pilot Alpin PA5 SUV, які особливо подобаються власникам Porsche, BMW , Audi та Mercedes. Жителі України, які володіють автомобілями цих марок, можуть купити покришки в магазині «Шини та Диски». У нас вони доступні за найкращою ціною з кур'єрською доставкою до Києва, Харкова та інших міст.


Про шини Michelin Pilot Alpin PA5 SUV

У 2018 р. компанія представила Michelin Pilot Alpin PA5 SUV як шини для кросоверів та позашляховиків, які використовуються у міських умовах. При їх виробництві вона використовувала технологію Premium Touch, яка зробила шини більш бархатистими. «Оксамитова» гума за рахунок своєї аеродинаміки також забезпечила курсову стійкість при швидкій їзді по слизьких та засніжених дорогах.

Ще однією перевагою нових автошин стало найкраще зчеплення із дорожнім полотном. Цього вдалося досягти за рахунок інноваційної гуми Flex-Ice.

Плюси та мінуси Michelin Pilot Alpin PA5 SUV

Зимові автошини Мішлен Пілот Альпін ПА5 СУВ призначені для важких кросоверів та позашляховиків. Вони гарантують надійне зчеплення із засніженою дорогою та точність управління. Їхні головні переваги:

  • удосконалений малюнок протектора, який допомагає легко долати складні ділянки дороги;
  • покращений склад гуми, який покращує керованість та зберігає зчеплення за низьких температур;
  • покращена форма ламелей, які захищають протектор від пошкоджень при їзді на високій швидкості;
  • стильний спортивний дизайн;
  • здатність довго зберігати тиск.

Серед недоліків шин Michelin зазвичай виділяють завищену вартість. Однак вона компенсується великим терміном експлуатації, який пояснюється удосконаленою конструкцією та інноваційними матеріалами.


Протектор автошини Michelin Pilot Alpin PA5 SUV

Автошини Michelin Pilot Alpin PA5 SUV оснащені протектором глибиною 9,2 мм, на який нанесений V-подібний малюнок. У його центрі розміщується глибока радіальна канава, яка швидко видаляє снігову масу та вологу з місця контакту з дорожнім полотном. Від неї у бік плечових зон відходять блоки. Вони нахилені під великим кутом, що забезпечує ефективний розгін та гальмування.

Блоки протектора складаються з ламелів у вигляді букви Z, які можуть бути:

  • довго залишатися відкритими;
  • швидко вбирати вологу;
  • захищати камери від деформації та пошкодження.

Ці якості незамінні при русі засніженими та зледенілими швидкісними дорогами. Виробник зробив бічні профілі Мішлен Пілот Альпін ПА5 СУВ жорсткішими, а сам протектор посилив за рахунок підпротекторного шару. Крім того, він надав гумі увігнутої форми, тим самим збільшивши площу контакту з дорогою. Покращена конструкція допомагає «важким» автомобілям зберігати керованість, швидкість та тиск у колесах. При цьому сам протектор краще захищений від передчасного зношування і здатний прослужити кілька сезонів.

Переваги гуми

Причиною високих техніко-експлуатаційних характеристик шин Мішлен Пілот Альпін ПА5 СУВ є, зокрема, і покращений склад гуми. Вона виготовляється за технологією Flex-Ice із дрібнодисперсного силіка. Під час розробки складу виробник відштовхувався від умов експлуатації. Це дозволило не тільки адаптувати камери до низьких температур, але також:

  • підвищити еластичність;
  • збільшити стійкість до пошкоджень та міцність на розрив;
  • забезпечити безпеку під час руху зимовими дорогами.

Продукція Мішлен виготовляється відповідно до міжнародних стандартів та доступна для автовласників з України. У великому асортименті вона представлена в магазині «Шини та Диски». Там можна підібрати автошини, орієнтуючись на розмір коліс, індекс навантаження, індекс швидкості та інші параметри та оформити замовлення з адресною доставкою до Києва, Харкова або іншого міста за оптимальною ціною.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: шина шини 
Матеріали по темі