Місто

У Житомирі в останню путь провели захисника, який загинув у бою на Донеччині

30 December 2022, 13:00

У Житомирі попрощалися з захисником Олександром Загурським, який загинув, боронячи Донеччину від рук російського окупанта.

Про це 30 грудня повідомляє Житомирська міська рада.

«Житомир прощається… На щиті повернувся Герой Загурський Олександр Францович (10.11.1989 — 21.12.2022). Народився та проживав у Житомирі. Навчався в ЗОШ №32 та ЗОШ №20. Закінчив Житомирський Агротехнічний коледж. Олександр із дитинства займався греко-римською боротьбою, брав участь в спортивних змаганнях обласного та всеукраїнського рівнів, неодноразово був нагороджений за перемоги у спортивних змаганнях. Із початком повномасштабної агресії рф добровільно став на захист України в лавах ДШВ ЗСУ. Олександр Францович за мужність і героїзм та з нагоди Дня Збройних Сил України 6 грудня 2022-го був нагороджений відзнакою Ради національної безпеки і оборони України. Загинув у бою на Донеччині 21.12.2022», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 28 грудня у Житомирі в останню путь провели захисника Андрія Седайкіна, який загинув у бою з ворогом у Харківській області і з травня вважався безвісти зниклим.

Як повідомляв Житомир.info, 23 грудня 2022 року у Житомирі попрощалися з військовослужбовцем Олегом Тупальським, який загинув наприкінці березня на Харківщині.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: військовий військовослужбовець загибель загиблий прощання поховання військове кладовище Загурський 
Матеріали по темі