Події

У Бердичеві з будівлі суду евакуювали людей: правоохоронці шукають вибухівку (оновлено)

2 January 2023, 13:44

2 січня 2023 року поліція перевіряє інформацію про замінування суду в Бердичеві.

Про це о 13:33 год. повідомила пресслужба суду.

«2-го січня близько 12.15 на спецлінію 102 надійшло повідомлення про замінування приміщення Бердичівського міськрайонного суду. На місце прибули правоохоронці. Вони провели евакуацію відвідувачів і працівників суду та перевіряють приміщення на наявність вибухівки», – йдеться у повідомленні.

Оновлено о 15:08 год. 2 січня 2023 року

О 14:58 год. на Facebook-сторінці Бердичівського міськрайонного суду повідомили, що інформація про замінування суду не підтвердилася.

«Правоохоронці перевірили приміщення Бердичівського міськрайонного суду на наявність вибухових пристроїв та вибухівки. Інформація про замінування не знайшла свого підтвердження, тож невдовзі суд повернувся до звичного режиму роботи», – зазначає пресслужба.

Нагадаємо, 22 грудня у Житомирі на залізничному вокзалі працювали правоохоронці та рятувальники, перевіряючи інформацію про замінування. Наступного дня, 23 грудня, евакуйовували людей із ТРЦ «Глобал» через інформацію про замінування. Автостанцію та Житньому ринку цього дня також «мінували».

Як повідомляв Житомир.info, 6 грудня 2022 року в Житомирі перевіряли інформацію про замінування будівлі обласної державної адміністрації. Працівників ОДА евакуйовували.

20 листопада 2022 року в Житомирі евакуйовували людей з торговельних центрів через повідомлення про замінування. А 24 листопада правоохоронці перевіряли інформацію про замінування навчальних закладів і лікарень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд Бердичівський міськрайонний суд евакуація вибухівка замінування  
Матеріали по темі