Фоторепортаж

Скелі, річка та яскраве сонце посеред зими: Кам'янка і схили Охрімової гори у Житомирі. Фотопрогулянка

2 January 2023, 15:46

Житомир – місто, де природа не поскупилася на красиву «візуалізацію» та щедро обдарувала його красивими місцями. Тут, прямісінько з центру, завернувши у мережу розгалужених вуличок приватного сектора, можна потрапити в історичну місцину, яка чарує своїм пейзажем.

Одне з таких місць – Охрімова гора. Воно розташоване у старовинній частині міста, на лівому березі річки Кам’янки. Тут багато пам’яток нашої історії – загублена капличка, Покровська церква, а за легендами і навіть дослідженнями краєзнавців, вся ця місцевість може бути пронизана підземними ходами.

А якщо спуститися схилами до річки, то можна насолодитися природою та зробити багато вдалих селфі. Це непогане місце для прогулянок, щоби «розтрусити» з’їдені за свята салатики. Хто скучив за горами, може тут побігати пагорбами й і «підкорити» невеличкі скелі. Ті, кому до вподоби велопрогулянки, з задоволенням катаються стежками вздовж Кам'янки. Зараз тут гарно і сонячно – зеленіє трава та цвірінькають птахи, шумить річка та плавають дикі качки.

Нагадаємо, що «весняне» тепло у Житомирі протримається недовго – ближче до кінця тижня похолодає та повернуться нічні морози.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Охрімова гора Кам'янка річка  
Матеріали по темі