Фоторепортаж

Пес Патрон, Санта та віра в ЗСУ: як війна та новорічні свята вплинули на зовнішню рекламу у Житомирі. Фоторепортаж

3 January 2023, 16:01

Рік 2022 вплинув на всі сфери нашого життя і яскраво відобразився у рекламі. Вже за місяць до новорічно-різдвяних свят традиційно у Житомирі на рекламних конструкціях почали вивішувати привітання зі святами.

У попередні роки з білбордів та сітілайтів вітали торговельні мережі, політики та активісти. Цьогоріч «вітальної» реклами у місті значно поменшало, як і рекламних бордів в цілому. Так, багато бордів позрізали ще навесні з дозволу Ради оборони області та передали бригаді територіальної оборони для облаштування захисних та оборонних споруд.

Поодинокі вітання та побажання можна побачити на центральних вулицях. На бордах та сітілайтів вітають зі святами та дарують знижки чи додаткові послуги.

Цьогоріч нам не вдалося знайти вітальних бордів від депутатів. Ми не виключаємо, що вони десь є, проте за кілька днів пошуків не трапилися на очі нашому фотографу.

Натомість, більшість зовнішньої реклами у місті – з патріотичним або соціальним змістом.

Так, пес Патрон вчить, як поводитися з вибухонебезпечними предметами, мережі просять допомагати армії, не нехтувати здоров'ям та берегти чистоту у місті.

Маркетологи використовують знамениті фрази у різних варіантах, а правоохоронні служби користуються зовнішньою рекламою у місті, щоб отримувати повідомлення про військових злочинців і колаборантів.

Як вітали та що бажали на свята з житомирських білбордів, екранів і сітілайтів у 2021 році дивіться тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реклама білборд сітілайт  
Матеріали по темі