Економіка

Банк виставив на продаж за 17,5 млн грн кінноспортивну базу поблизу Житомира, яка була в заставі під кредит

5 January 2023, 14:29

Акціонерне товариство «Банк інвестицій та заощаджень» (БІЗ) виставило на аукціон кінноспортивну базу в селі Станишівка біля Житомира, яка належала ТОВ «Галактік».

Оголошення про аукціон оприлюднили 30 грудня 2022 року.

«Нерухоме майно, а саме: майновий комплекс кінно-спортивної бази, загальною площею 941,40 кв.м.; земельна ділянка, цільове призначення: для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту, площею 3,9100 га, на якій знаходиться вищевказаний комплекс. Вказана земельна ділянка входить до категорії рекреаційних земель. Нерухоме майно знаходяться за адресою: Житомирська область, Житомирський район, село Станишівка, вулиця Корольова (вулиця Котовського), будинок 28», - йдеться в оголошенні.

Початкова ціна – 17,5 млн грн, аукціон запланований на 20 січня 2023 року.

До матеріалів аукціону додається іпотечний договір між БІЗ та ТОВ «Галактік» про те, що майно, яке зараз виставляють на аукціон, є предметом іпотеки в забезпеченні кредитного договору від 31 липні 2013 року на суму 572 тис. євро. Кредитні кошти мали повернути до 28 липня 2017 року.

ТОВ «Галактік» зареєстроване в селі Станишівка в березні 2012 року, основний вид діяльності – добування декоративного та будівельного каменю, вапняку, гіпсу, крейди та глинистого сланцю, статутний капітал – 20 тис. грн. Бенефіціарними власниками фірми є Вальковський Віктор Васильович з Коростеня і громадянин Канади Сколоздра Андрій.

Також АТ «Банк інвестицій та заощаджень» 30 грудня виставило на аукціон обладнання для обробки каменю, яке знаходиться в селі Станишівка на вул. Корольова (вул.Котовського), 28.

Зазначається, що на підставі договору застави від 2 квітня 2018 року майно стало власністю банку. За обладнання трьох ліній з обробки натурального каменю виставили початкову ціну 2,5 млн грн. Аукціон також запланований на 20 січня 2023 року.

Як повідомляв Житомир.info, переселенці з Харкова врятували коней з-під обстрілів та у вересні 2022 року відродили свій кінний клуб в селі Троянів Житомирського району.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: аукціон продаж торги банк кінноспортивна база коні Станишівка 
Матеріали по темі