Економіка

Група компаній UPG придбала в Польщі термінал для зберігання і перевалки нафтопродуктів

5 January 2023, 14:53

Група компаній UPG уклала угоду на придбання активів польської компанії Baltchem SA Zakłady Chemiczn. Відтак у розпорядженні мережі АЗК UPG потужний морський термінал в Республіці Польща для перевалки і зберігання нафтопродуктів, що дозволить безперебійно постачати пальне в Україну за доступними цінами.

Адаптуючи бізнес до викликів сьогодення ми у найкоротші терміни налагодили надійні та стабільні партнерські відносини з такими європейськими виробниками високоякісних нафтопродуктів як Royal Dutch Shell, Total Energies SE, Neste Oyj, Glencore Energy. Відповідно, всі види пального, яке реалізовує UPG, поставляються з Європи та відповідають п’ятому екологічному стандарту.

UPG дбає, щоб навіть під час війни українські водії не відчували дефіциту пального. Усвідомлюючи, що наші АЗК є об’єктами критичної інфраструктури, від ефективної роботи яких залежить функціонування багатьох сфер країни, а часто – людські життя, продовжуємо наполегливо працювати, докладаючи максимум зусиль. Адже в момент, коли країна виборює свою незалежність, єдність українців – визначальна. Тільки підтримуючи економіку та один одного ми наближаємо перемогу.

Пресслужба Групи компаній UPG

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: АЗС термінал нафтопродукти UPG 
Матеріали по темі