Події

У Житомирі на перехресті Грушевського та Князів Острозьких Renault проїхав на червоний сигнал світлофора і зіткнувся з Ford

6 January 2023, 10:20

У Житомирі на перехресті Михайла Грушевського та Князів Острозьких 6 січня близько 8 ранку сталася дорожньо-транспортна пригода без потерпілих за участю автомобілів Renault та Ford.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Сьогодні, близько 8-ї години ранку, на перехресті вулиць Михайла Грушевського та Князів Острозьких сталась дорожньо-транспортна пригода без потерпілих за участю автомобілів Renault та Ford. Як встановили патрульні водійка транспортного засобу Renault проїхала перехрестя на заборонений червоний сигнал світлофора та зіткнулась з автомобілем Ford», - йдеться в повідомленні.

На кермувальницю транспортного засобу Renault поліцейські склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що стало причиною ДТП) КУпАП.

Нагадаємо, 5 січня близько 11:20 поблизу с. Плоска Бердичівського району водій ВАЗ не впорався з керуванням і в’їхав у Volkswagen: постраждали дві пасажирки.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 4 січня 2022 року внаслідок ДТП, яка сталася поблизу приміського села Зарічани, рух транспорту був ускладнений: одна смуга Бердичівської траси була перекрита. О 20:50 патрульні повідомили, що рух відновили. 5 січня 2022 року пресслужба ГУНП надала подробиці ДТП: поблизу Житомира 4 січня 2022 року близько 16:20 у Зарічанах на автодорозі Виступовичі-Житомир-Могилів-Подільський зіткнулися три автомобілі, внаслідок чого постраждав один із водіїв.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення 
Матеріали по темі