Фоторепортаж

Повернення зими в Житомир перед святковими вихідними. Фоторепортаж

6 January 2023, 14:26

На 6 січня синоптики спрогнозували різку зміну погоди – так, з самого ранку у Житомирі йшов дощ почергово зі снігом, і хоча вдень стовпчики термометрів трималися на позначці +6, увечері очікується до 6 градусів морозу – справжня зимова погода повертається і додає святкового настрою. Адже різдвяно-новорічні свята тривають: чистина житомирян сьогодні збереться з родиною за столом, аби відзначити Святвечір за юліанським календарем, інші ж відзначають Богоявлення.

Тож погода «чепурить» місто до свят: припорошені снігом рослини і тварини у легкій сніговій вуалі, світло у вікнах та святкова атрибутика створюють надворі затишну, містично-казкову атмосферу.

А якщо вам холодно і не хочеться виходити на вулицю – просто гортайте карусель та розглядайте Житомир у переддень Різдва за старим стилем.

Нагадаємо, у прийдешні вихідні у храмах громад Житомирської області відбудуться релігійні богослужіння. Проте нічних богослужінь у церквах Житомирської області не буде, а 7 січня біля храмів працюватиме близько 300 поліцейських.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода січень Різдво сніг  
Матеріали по темі