Події

У житомирській обласній лікарні 30-річний чоловік вкрав робочі інструменти і продав їх: причетного затримали на Житньому ринку

12 January 2023, 15:50

11 січня до поліції звернувся працівник однієї з будівельних компаній міста з повідомленням про крадіжку. Чоловік розповів, що уночі з приміщення лікувального закладу, де зараз проводиться ремонт, зникли робочі інструменти.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на інформацію Житомирського районного управління поліції.

«На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського райуправління. Поліцейські зафіксували обставини діяння та вилучили слідову інформацію.

Оперативники кримінальної поліції Житомирського РУП розпочали заходи для встановлення причетного до крадіжки, перевірили місця можливого збуту викраденого майна та збору криміногенного елементу. Ці заходи принесли свій результат. Через декілька годин після правопорушення на одному з місцевих ринків поліцейські затримали підозрюваного. Чоловік щойно продав викрадений інструмент, але уже встиг витратити отримані кошти. Раніше він неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів», - йдеться в повідомленні.

Відтак слідчі Житомирського районного управління поліції затримали чоловіка у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України та повідомили йому про підозру в учиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 185 (Крадіжка) КК України.

Згідно з чинним законодавством підозрюваному за вчинені діяння може загрожувати від 5 до 8 років ув’язнення.

У коментарі Житомир.info у пресслужбі Житомирського районного управління уточнили, що подія трапилася в обласній лікарні, причетному 30 років, а затримали чоловіка на Житньому ринку.

Як повідомляв Житомир.info, 5 січня 2023 року близько 14 години у житомирському «Епіцентрі» поліцейські охорони затримали 15-річного киянина за спробу крадіжки з торговельного центру товару на суму близько 30 тис. грн, який він намагався непомітно пронести його повз касу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка лікарня робочий інструмент обласна лікарня 
Матеріали по темі