Події

У Житомирському районі Scania в’їхав у DAF: один із водіїв потрапив до лікарні

16 January 2023, 10:26

Уранці 14 січня на 179 км автодороги Київ-Чоп, поблизу с. Слобідки Житомирського району зіткнулися дві вантажівки, внаслідок чого постраждав один із водіїв.

Про це 16 січня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №4 (смт Хорошів)Житомирського РУП. Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Scania», 30-річний житель Вінниччини, рухаючись у напрямку м. Житомира, здійснив зіткнення з автомобілем DAF, який рухався попереду у попутному напрямку. У результаті ДТП травми отримав водій автомобіля «Scania». Його доставили до Пулинської лікарні», - йдеться в повідомленні.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування всіх обставин події.

Як повідомляв Житомир.info, 11 січня 2023 року о 8 годині на автодорозі Київ — Чоп поблизу Житомира сталася ДТП з потерпілими, рух транспорту в обох напрямках був ускладнений. 12 січня 2023 року пресслужба поліції надала подробиці ДТП та розповіла, що внаслідок лобового зіткнення легковиків 54-річний водій загинув на місці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення 
Матеріали по темі