Події

На Покровській у Житомирі частково перекритий рух транспорту: зламалася опора тролейбусної мережі

17 January 2023, 15:56

Удень 17 січня на вулиці Покровській у Житомирі частково перекритий рух транспорту. На місці працюють правоохоронці.

Про це Житомир.info повідомили читачі, припустивши, що там трапилася ДТП за участю пасажирського транспорту.

Заступник Житомирського міського голови Олександр Шевчук в коментарі Житомир.info спростував інформацію про ДТП зазначивши, що рух транспорту перекритий з іншої причини – лопнула опора контактної мережі тролейбуса.

«На тій ділянці шляху лопнула опора, тому задля уникнення аварійних ситуацій довелося зупинити рух транспорту. Нині рух на Покровській перекритий від перехрестя з вулицею Лесі Українки до перетину з вулицею Домбровського. За дорожньою обстановкою стежать патрульні», – розповів заступник мера.

У пресслужбі патрульної поліції додали, що на тому ж місці була автопригода без потерпілих. За попередньою інформацією, тролейбус об’їжджав місце ДТП і в той момент було виявлено пошкодження опори. На місці працюють відповідні служби задля усунення пошкодження.

Пресслужба Житомирської міськради уточнює, що на вказаній ділянці зламалася опора, її демонтують.

«Вулиця Покровська тимчасово перекрита! На цій ділянці зламалася опора, зараз її демонтують. Об’їзд можливий вулицями Небесної Сотні та Перемоги», – йдеться у повідомленні міськради.

Нагадаємо, вранці 12 січня житомирянин Роман Мусійчук оприлюднив фото, на якому видно, що тролейбус частково виїхав на тротуар і передньою частиною «притулився» до дерева. Поруч стояла прибиральна машина. Пригода трапилася на Великій Бердичівській. Згодом заступник Житомирського міського голови Олександр Шевчук розповів, що автопригода минулася без постраждалих, тролейбус також не зазнав пошкоджень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тролейбус стовп опора  
Матеріали по темі