Події

У Житомирі на перехресті Великої Бердичівської та Кочерги зіткнулися Chevrolet та ВАЗ: постраждали двоє людей

17 January 2023, 16:24

У Житомирі на перехресті вулиць Велика Бердичівська та Івана Кочерги 17 січня близько 14 години зіткнулися Chevrolet та ВАЗ, є потерпілі.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Сьогодні, близько 14-ї години, на перехресті вулиць Велика Бердичівська та Івана Кочерги сталась дорожньо-транспортна пригода з потерпілими за участю автомобілів Chevrolet та ВАЗ. Патрульні забезпечують охорону місця події та здійснюють регулювання дорожнього руху. Оформленням матеріалів ДТП займаються слідчі», - йдеться в повідомленні.

У пресслужбі ГУНП у коментарі Житомир.info уточнили, що постраждало двоє людей.

«Допомога медиків знадобилася водію та пасажирці ВАЗівки, їх доставили до медзакладу для обстеження та надання необхідної допомоги. Більш детальна інформація про автопригоду і відомості про потерпілих будуть пізніше, коли дізнавачі закінчать оформлення матеріалів», - зазначили в поліції.

Згодом у КП «Міський інформаційний центр» Житомирської міської ради оприлюднили відео з моменту ДТП.

Як повідомляв Житомир.info, 12 січня 2023 року у вечірню годину пік на вулиці Київській у Житомирі сталася ДТП за участю тролейбуса. Вранці 12 січня житомирянин Роман Мусійчук оприлюднив фото, на якому видно, що тролейбус частково виїхав на тротуар і передньою частиною «притулився» до дерева. Поруч стояла прибиральна машина. Пригода трапилася на Великій Бердичівській. Згодом заступник Житомирського міського голови Олександр Шевчук розповів, що автопригода минулася без постраждалих, тролейбус також не зазнав пошкоджень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення 
Матеріали по темі