Новини компаній

​ Актуальне спортивне взуття навесні 2023

18 January 2023, 12:27

Завдяки демократичності сучасної моди жоден гардероб сучасної модниці неможливо уявити без кед та кросівок. Далі поговоримо про тренди спортивного взуття наступного року, які піднімуть ваш стиль на новий рівень.

Коли мова йде про кросівки жіночі, головну роль відіграє підхід, заснований на естетиці. Таке взуття покликане об'єднати спортивний дух та витонченість та супроводжувати жінок завжди і скрізь. Різні моделі будуть доречні у луках:

  • спортивних;
  • casual;
  • ділових (без суворого дрес-коду);
  • для вечірок та побачень.

Відправитися на шопінг за модними обновками рекомендуємо в інтернет-магазин взуття та аксесуарів «Міратон». Далі розповідаємо про ключові тенденції, які допоможуть стильно оновити взуттєвий арсенал.

Класичні з акцентом

Якщо ви не знаєте, з чого почати свою подорож магазинами, поверніться до основ. Прості білі або чорні кросівки ніколи не вийдуть із моди, але це не означає, що виключається присутність кольору.

Додавання яскравих вставок до однотонного взуття – найкращий спосіб заявити про себе у 2023 році. І наші улюблені прості білі кросівки одержують невелике оновлення з легким натяком на барвисті акценти. Модні експерти підкреслюють, що вибір одного кольору замість кількох допоможе виглядати мінімалістично, свіжо, і таке взуття стане чудовим доповненням до різних луків цілий рік.

На платформі

Платформи повернулися на модні подіуми, і ми бачимо їх на всіх видах взуття – лоферах, черевиках, чоботах та навіть кросівках. Цього року, однак, вони не відрізняються гладкістю. Актуальне спортивне взуття з масивною рифленою підошвою, яка надає їм злегка недбалого вигляду та забезпечує неперевершений комфорт.

Олдскульні

Тенденції циклічні, тому не дивно, що тренди минулих сезонів знову стають актуальними. Моделі у стилі ретро, які колись здавалися банальними, тепер знову набирають популярності. Класичні вінтажні моделі повертаються як у традиційних, так і більш модних колірних рішеннях.

На липучках

Ніхто не міг припустити, що таке станеться, але кросівки на липучках знову модні. Відтепер ми можемо попрощатися із надто довгими шнурками раз і назавжди. Тим не менш, вони не зовсім схожі на ті кросівки, які ми носили в дитинстві – нові версії такі ж круті і зручні, як і будь-які інші сучасні моделі.

Функціональні

Світові бренди приділили увагу зовнішньому вигляду взуття, але не забули і про технічний бік питання. Модні кросівки мають невелику вагу і наділені кращими експлуатаційними якостями з використанням новітніх технологій. Саме тому вони можуть похвалитися ідеальними властивостями зчеплення, амортизації та пом'якшення ударних навантажень, тому взуття цілком підійде як для побудови трендового луку, так і для вечірньої пробіжки або тренування в спортзалі.

Екологічні

Майбутнє за зеленими кросівками, і мова зовсім не про колір. Сучасний підхід до виробництва у фешн-індустрії ґрунтується на веганській філософії, спрямованій на збереження ресурсів планети. Серед популярних матеріалів: перероблений пластик та рецикльована шкіра.

Навесні 2023 року модниці будуть розпещені вибором кросівок. Дизайнери спортбрендів оглядаються в минуле, щоб рухатися вперед, надаючи майбутньому сезону справжній ретро-стиль, при цьому представлено безліч свіжих ідей.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: взуття 
Матеріали по темі