Події

У місті Житомирської області затримали 36-річного киянина, який перекидав наркотики у місцеву колонію

19 January 2023, 12:12

18 січня до райвідділу поліції надійшло повідомлення про затримання працівниками однієї із виправних установ Бердичівщини чоловіка з підозрілими пакунками, які він намагався перекинути через паркан колонії.

Про це 19 січня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на інформацію Бердичівського районного відділу поліції.

«Працівники слідчо-оперативної групи, які виїздила на місце події вилучили у, як з’ясувалося 36-річного киянина, два поліетиленових згортки з кристалічною речовиною та рослинною масою. Нині усе направлено на експертне дослідження. Поліцейські затримали чоловіка в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України», - йдеться в повідомленні.

Слідчі поліції за погодженням із Бердичівською окружною прокуратурою розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Нині вирішується питання про оголошення затриманому підозри у вчиненому діянні та обрання запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, 6 січня пресслужба Державного бюро розслідувань повідомляла, що у Житомирі викрили правоохоронця, який намагався налагодити продаж наркотиків у прифронтові райони.

Як повідомляв Житомир.info, 6 січня 2023 року поліція інформувала, що у Коростені та Бердичівському районі затримали чоловіків і дівчину, які передавали засудженим «святкові подарунки» – наркотики і психотропи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: наркотик наркотики засуджений колонія тюрма психотроп 
Матеріали по темі