Події

У Житомирі охоронець житлового комлексу на Промавтоматиці викрав з підвалу мешканки 3 велосипеди, самокат та спінінг

21 January 2023, 11:45

До поліції звернулася 38-річна житомирянка із заявою про те, що з її підвалу зникли 3 велосипеди, самокат та рибальське приладдя.

Про це 21 січня повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«Поліцейські з’ясували, що власниця не навідувалась до своєї комори у підвалі багатоповерхівки ще з кінця минулого року. А двері, ймовірно, були ненадійно замкнені. Тож коли саме сталась крадіжка, встановити було складно. Втім, оперативники кримінальної поліції з’ясували, що у приміщенні кілька разів бував 54-річний охоронник житлового комплексу. Чоловік отримував ключі від підвалу для нібито проведення господарських робіт. Подальші зібрані докази підтвердили підозри правоохоронців: чоловік користувався викраденим велосипедом, щоб дістатися додому у Глибочицьку громаду», - йдеться в повідомленні.

Попередньо, ще кілька тижнів тому він помітив відчинені двері в одній з комор та зауважив цінне майно. Відтак під час чергування «похазяйнував» у чужій коморі та переніс речі в інше приміщення. Згодом таки скористався одним з велосипедів.

Поліцейські вилучили все викрадене. Дії чоловіка кваліфіковані за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Йому може загрожувати тривале ув’язнення.

Як стало відомо Житомир.info з власних джерел, крадіжка сталася в житловому комплексі, розташованому в районі Промавтоматики.

Як повідомляв Житомир.info, 11 січня 2023 року на Житньому ринку в Житомирі затримали 30-річного чоловіка, який украв інструменти з приміщення обласної лікарні, продав, а гроші витратив.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка житловий комплекс промавтоматика Промавтоматика велосипед самокат спінінг 
Матеріали по темі