Влада

Кабмін призначив уродженця Житомирської області тимчасово виконуючим обов’язки Голови Нацполіції України

21 January 2023, 14:33

Тимчасове виконання обов’язків Голови Нацполіції покладено на Івана Вигівського.

Про це 20 січня повідомила пресслужба Нацполіції України.

«Відсьогодні начальник Головного управління Національної поліції України у місті Києві Іван Вигівський тимчасово виконуватиме обов’язки Голови Національної поліції України», - йдеться в повідомленні.

Відповідне рішення Кабінет Міністрів України прийняв 20 січня.


Скріншот з розпорядження Кабміну

Довідка: Іван Вигівський народився 26 березня 1980 року на Житомирщині. Працювати в МВС розпочав у 1999 році з посади слідчого Очаківського міськрайонного відділу УМВС України в Миколаївській області. У 2003 році закінчив Національний університет внутрішніх справ України.
У 2015-2016 роках працював начальником Очаківського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області. У 2016-му Вигівського призначили на посаду заступника начальника Головного управління – начальника слідчого управління ГУНП в Миколаївській області.
З 14 лютого 2020 року Вигівський обіймав посаду начальника ГУНП в Полтавській області. Від 2021 — керівник Головного управління Національної поліції у місті Києві. Має звання генерала поліції 3-го рангу.


Фото пресслужби Нацполіції України

Зауважимо, на цю посаду його призначили в рамках кадрових змін, спричинених загибеллю в авіакатастрофі в Броварах очільника МВС Дениса Монастирського.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 18 січня 2023 року у Броварах Київської області поблизу дитячого садка впав гвинтокрил, виникла пожежа. Під кінець пошуково-рятувальної операції стало відомо, що внаслідок авіакатастрофи загинули 14 людей, зокрема, керівництво МВС.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розпорядження Кабмін Вигівський Нацполіція 
Матеріали по темі