Події

У містах Житомирської області під колеса автомобілів потрапили двоє пішоходів, обом знадобилася медична допомога

23 January 2023, 11:03

Останніми днями двоє пішоходів у містах Житомирської області потрапили під колеса автомобілів та опинилися у лікарнях. Так, у Звягелі постраждав житель Сумщини, а в Бердичеві травми отримала місцева жителька.

Про це 23 січня повідомила пресслужба ГУ Нацполіції у Житомирській області.

«У м. Звягелі 20 січня сталася близько 14:00 сталася ДТП по вул. Житомирській. Попередньо, водій автомобіля Volkswagen Golf, 39-річний житель Запорізької області, рухаючись вулицею міста, вчинив наїзд на чоловіка, який перетинав автошлях. У результаті ДТП пішохід, 42-річний житель Сумщини, отримав тілесні ушкодження та був ушпиталений до травматологічного відділення міської лікарні», – інформують у поліції.

Фото пресслужби ГУ Нацполіції у Житомирській області

А 21 січня у м. Бердичеві під колеса авто потрапила пенсіонерка. Попередньо, близько 10:00 водій автомобіля Volkswagen Passat, 55-річний бердичівлянин, рухаючись заднім ходом поблизу паркувального майданчика торговельного закладу, здійснив наїзд на жінку, яка у цей час переходила дорогу. У результаті ДТП 66-річна містянка отримала травми та була доставлена до міської лікарні для надання допомоги.

Фото пресслужби ГУ Нацполіції у Житомирській області

В обох випадках поліцейські встановлюють причини та обставини подій.

Як повідомляв Житомир.info, 21 січня 2023 року на вулиці Жуйка у Житомирі автомобіль збив 15-річного підлітка на пішохідному переході. Постраждалого госпіталізували. ДТП зафіксували камери вуличного відеоспостереження.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія пішохід Звягель Бердичів  
Матеріали по темі