Події

На Князів Острозьких у Житомирі жінка під час сварки травмувала ножем співмешканця

23 January 2023, 16:46

Уранці 21 січня до поліції надійшло повідомлення від лікарів «швидкої» про надання допомоги 47-річному жителю Житомира. У чоловіка було діагностовано проникаюче поранення черевної порожнини. Виявилося, що чоловіка травмувала співмешканка.

Про це 23 січня повідомила пресслужба Житомирського районного управління поліції.

«На місце події одразу ж прибула слідчо-оперативна група Житомирського райуправління та екіпаж патрульної поліції. У ході першочергових процесуальних дій правоохоронці з’ясували, що до травмування потерпілого може бути причетною його 45-річна співмешканка», – йдеться у повідомленні.

Попередньо встановлено, що тієї ночі вони разом чаркували за місцем проживання. Нетверезий стан та раптові претензії один до одного спровокували конфлікт, у ході якого жінка ножем травмувала чоловіка.

Відтак поліцейські затримали її у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінально-процесуального кодексу України та повідомили про підозру в учиненому кримінальному правопорушенні.

Відповідно до санкції ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України таке діяння карається позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.

З власних джерел Житомир.info стало відомо, що подія трапилася на вулиці Князів Острозьких.

Як повідомляв Житомир.info, 4 січня 2023 року конфлікт між двома сусідами у селі Оліївської громади завершився тяжким травмуванням одного з них. Поліцейські затримали 47-річного підозрюваного. Чоловік зізнався в учиненому та розповів, що напередодні увечері він запросив сусіда на гостини до себе. Під час спілкування та чаркування господар та гість не зійшлися у політичних поглядах, що і стало причиною конфлікту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поранення травмування конфлікт ніж ножове поранення  
Матеріали по темі