Здоров'я

Безопераційне лікування варикозу у Житомирі зі знижкою до 6 тис. грн у МЦ «Відновлення»

25 January 2023, 12:02

Варикозне розширення вен – не лише естетична проблема, а прояв серйозного захворювання, зіштовхнутися з яким ризикує кожен другий. Проте вихід є і це радіочастотна абляція вен – найсучасніший та пріоритетний метод, який не лишає варикозу жодного шансу. Це мініінвазивний спосіб, який дозволяє відновити пошкоджені вени швидко і безболісно на будь-якій стадії хвороби. Саме цей метод успішно застосовують лікарі житомирського Медичного центру «Відновлення».

Аби не гаяти час, використовуючи неефективні мазі та креми в надії прибрати надокучливі «зірочки» зі своїх ніг, варто скористатися чудовою можливістю знижки до 6 тисяч гривень у МЦ «Відновлення» на безопераційне лікування варикозу.

Усі житомиряни та жителі області, які є учасниками лікарняної каси, просто зараз мають хороший шанс покращити власне здоров’я та ще й заощадити цілих 6 тисяч гривень.

Тож не зволікайте і нарешті позбудьтеся варикозу в Медичному центрі «Відновлення»:

• без наркозу;

• без болю та крові;

• без черг та лікарняних палат

Записатися на консультацію та дізнатися подробиці можна за телефоном 0800 305 860 або безпосередньо у клініці «Відновлення» за адресою м. Житомир, вул. Любарська, 4. https://vidnovlennya.center/


Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Відновлення клініка лікарня варикоз МЦ "Відновлення" медичний центр 
Матеріали по темі