Новини компаній

Де недорого купити оригінальний смарт-годинник

27 January 2023, 10:25

У кожної людини є телефон, а для того, щоб зробити більш комфортним і зручним його використання, був винайдений смарт-годинник, який виконує сполучення з телефоном і беруть частину його функцій на себе. На сайт інтернет-магазину Фокстрот у Дніпрі ви зможете знайти бюджетні та дорожчі моделі для себе чи на подарунок.

image

Що може смарт-годинник

Такий девайс може практично все:

  • повідомляти про повідомлення, дзвінки;
  • підраховувати кількість кроків за день;
  • відслідковувати серцебиття;
  • складати спортивний план для тренувань;
  • нагадувати про календарні події тощо.

Кожен може вибрати смарт-годинник для певних цілей, але придбати модель, яка точно підійде для вашого телефону і вас, – досить складно.

Параметри для правильного вибору

Для того, щоб купити найкращий варіант смарт-годинника, необхідно звернути увагу на такі технічні характеристики:

  • операційна система. Або як її зазвичай називають багато фахівців – прошивка. Вона відповідає за функціонал смарт-годин і на сьогоднішній день пристрою можна класифікувати на основі 4 виду на кшталт операційної системи: Wear OS (від Google), WatchOS (від Apple), Tizen (від Samsung) та Harmony OS (від Huawei). Вибирати цю характеристику потрібно, ґрунтуючись на моделі вашого телефону. Якщо підібрати смарт-годинник із прошивкою, яка відрізняється від вашого смартфона, є шанс того, що пристрої не синхронізуватимуться. Це означає, що годинник не підключатиметься або працюватиме із зависаннями (адже основне підключення відбувається через Bluetooth або Wifi);
  • функціонал. Чим більше можливостей мають смартгодинник, тим краще. Базовим набором функцій у всіх моделей є: виведення повідомлень та дзвінків, відстеження спортивних показників, оцінка здоров'я (пульс, кисень у крові тощо), голосові виклики. Сучасні моделі також можуть здійснювати: відстеження точного розташування, уточнювати маршрут за допомогою компаса, мати в наявності термометр, висотомір, альтиметр. Для повсякденного життя можна дивитися на годинник, у якого є NFC-модуль (він призначений для безконтактної оплати) або можливість відтворювати музичні треки, керуючи ним прямо у додатку на пристрої;
  • пам'ять. У всіх сучасних моделей місткість не перевищує 3 ГБ. 1-2 гігабайт буде цілком достатньо, щоб зберігати на годиннику фото, відео або завантажувати будь-які програми. Існують також рідкісні моделі з пам'яттю до 32 ГБ, але вони призначені для користувачів, які завантажують багато музики з програм або зберігають занадто багато файлів на годиннику.

Замовте смарт-годинник із доставкою на вигідних умовах, скориставшись послугами інтернет-магазину «Фокстрот».

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: смарт-годинник 
Матеріали по темі