Місто

У Житомирі в останню путь провели двох бійців, які загинули на Сході від рук російського окупанта

28 January 2023, 19:45

На Сході загинули два захисники: Іван Плохотюк та Костянтин Шарапато, 28 січня у Житомирі їх провели в останню путь.

Про це 28 січня повідомила Житомирська міська рада.

Плохотюк Іван Васильович (10.10.1976 — 20.01.2023)

Народився на Житомирщині, у селі Барвинівка Звягельського району. Закінчив місцеву ЗОШ, згодом здобув спеціальність Центрі профтехосвіти Житомира. Двадцять років свого життя присвятив професійній службі в Збройних Силах України. Учасник АТО/ООС, неодноразово отримував нагороди Міноборони України. Помер внаслідок поранень, отриманих в зоні ведення бойових дій на Сході України.

Шарапато Костянтин Валер‘янович (12.09.1978 — 23.01.2023)

Народився у Житомирі, закінчив ЗОШ №36. Навчався в Агротехнічному коледжі. Працював на підприємствах Житомира. З початком повномасштабної російської агресії добровільно став до лав ЗСУ у складі однієї із аеромобільних бригад ДШВ ЗСУ. Загинув 23 січня 2023 року під час важкого артилерійського обстрілу бойових позицій наших воїнів на Сході України.

Нагадаємо, 27 січня у Житомирі поховали захисника Єгора Плотнікова - уродженця Білорусі, який з перших днів війни став на захист нашої країни.

Як повідомляв Житомир.info, 24 січня 2023 року у Житомирі в останню путь провели загиблого захисника Віктора Бикова, полеглого на Сході.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: військовий військовослужбовець загибель загиблий прощання поховання військове кладовище Плохотюк Шарапато 
Матеріали по темі