Події

У місті Житомирської області зіткнулися два автомобілі: одного з водіїв довелося деблокувати, постраждалого госпіталізували

31 January 2023, 13:22

У Звягелі 30 січня не розминулися дві «Daewoo»: один з водіїв потрапив до лікарні.

Про це 31 січня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася вранці 30 січня по вул. Коростенській. Попередньо, 40-річний місцевий житель, керуючи легковиком «Daewoo Sens», допустив зіткнення автомобілем «Daewoo Racer» під керуванням 42-річного жителя райцентру, що рухався у зустрічному напрямку. У результаті автопригоди водій «Daewoo Racer» отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований», - йдеться в повідомленні.

Нині за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

А у пресслужбі ГУ ДСНС у Житомирській області надали подробиці з місця автопригоди.

«На місці пригоди з’ясувалося, що внаслідок зіткнення транспортних засобів ноги одного з водіїв опинилися затиснутими між дверима та сидінням автівки. За допомогою гідроінструменту фахівці ДСНС деблокували травмованого водія з пошкодженого автомобіля та передали медикам, які госпіталізували його до лікувального закладу», - зазначали в пресслужбі ДСНС.

Нагадаємо, 31 січня після опівночі у Житомирському районі Toyota в’їхала у колесовідбійник і перекинулася: 51-річний водій із Харківщині загинув на місці.

Як повідомляв Житомир.info, 29 січня 2023 року близько 22:30 Lexus зіткнувся з бетонною плитою, травмувалися троє дорослих і 9-річна дитина.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення ДСНС рятувальник 
Матеріали по темі