Події

У Житомирському районі на пожежі в квартирі через коротке замкнення електромережі загинула 82-річна власниця

2 February 2023, 14:08

У с. Висока Піч Житомирського району 1 лютого сталася пожежа в квартирі п’ятиповерхівки, внаслідок якої загинула 82-річна власниця.

Про це 2 лютого повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області.

«1 лютого о 14:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі п’ятиповерхового житлового будинку, що розташований у с. Висока Піч Тетерівської територіальної громади Житомирського району. Про надзвичайну подію повідомили сусіди. До приїзду вогнеборців вони самостійно гасили займання. Аби потрапити в квартиру, рятувальникам довелося взламати вхідні двері в оселю. В коридорі на підлозі 82-річну власницю оселі, на жаль, без ознак життя. Осередок займання знаходився на кухні – там горіла пральна машинка. На ліквідацію пожежі рятувальникам знадобилося менше години. Загрози поширення вогню квартирою вдалося уникнути. Внаслідок пожежі знищено тільки пральну машину та речі домашнього вжитку», - йдеться в повідомленні.

За попередньою інформацією, займання сталося через коротке замкнення електромережі. Проводка була зношена, стара і через це, ймовірно, сталося коротке замикання. Остаточна причина пожежі встановлюється фахівцями.

Нагадаємо, 29 січня у селищі Брусилові Житомирського району під час ліквідації пожежі вогнеборці врятували напівлежачого 73-річного чоловіка.

Як повідомляв Житомир.info, 25 січня 2023 року у Житомирі горіла квартира в п’ятиповерхівці на Корольова: загинув 71-річний чоловік, немовля потрапило в лікарню.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальник загиблий замкнення електромережі електромережа 
Матеріали по темі