ДОПОМОГА

Житомирський Центр захисту тварин шукає домівку для котів, яких військові врятували з-під обстрілів

2 February 2023, 16:10

Кремінна, Чорнобаївка, Соледар та Бахмут - так кличуть чотирьох котів, яких військові врятували з-під обстрілів московитів та привезли до Житомира.

«Це у нас дві молоді дівчинки - Кремінна і Чорнобаївка. Досить лагідні і кмітливі кішечки, як всі дівчата мають свій настрій та характер, але досить надійні. Тут два хлопці, найстарший Соледар. Він любить обійматися, але водночас може за себе постояти. Найменший хлопець Бахмут - зірка з-поміж усіх котиків», - розповідає директорка КП «Центр захисту тварин» Олександра Мельник.

Зараз пухнасті оговтуються від пережитого у Центрі захисту тварин. Ймовірніше за все, знайди були домашніми, - ділиться директорка центру Олександра Мельник. Адже, вони гарно адаптуються, граються та охоче туляться обійматися.

«Вони досить швидко після таких складних умов адаптуються. Майже на наступний день вони вже поводились ніби вдома. Ми провели вакцинацію і стерилізацію і зрозуміли, що вони готові до нових родин. По характеру спокійні, лагідні і дуже комунікабельні»

Відтак, працівники центру вже працюють над тим, аби прилаштувати котів у родини. Ба навіть, вже знайшли охочих, які готові прийняти чотирилапих переселенців.

«Вже до нас зверталися сьогодні, щоб познайомитися з цими котиками. Звісно, що ми перевіримо їх наміри і умови проживання, бо хочеться, щоб після таких складних подій вони були в турботі. Будемо проводити співбесіду і закликаємо людей, щоб зверталися. Оскільки, я розумію, що це не остання партія, як казали військові. Тому готові потроху приймати і знаходити домівки», - говорить Олександра Мельник.

Окрім того, у «Центрі захисту тварин» досі залишається більше трьох десятків собак, яким поки не віднайшли господарів. Тож, працівники центру кажуть: радо зустрінуть та проконсультують усіх, хто виявить бажання взяти в сім’ю чотирилапого друга.

Якщо ви хочете, щоб ваша родина поповнилася кимось з цих тварин, то телефонуйте у КП «Центр захисту тварин» за номером 067 558 77 68.

Нагадаємо, 6 червня 2022 року Житомир.info розповідав, як врятовані з притулку в Бородянці собаки проходили реабілітацію у Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Центр захисту тварин тварина кіт собака Олександра Мельник 
Матеріали по темі