Події

Поліція розслідує обставини смерті громадської активістки у Житомирі

2 February 2023, 17:43

Обставини смерті громадської активістки у Житомирі поліцейські розслідують у рамках кримінального провадження.

Про це 2 лютого повідомила пресслужба поліції області.

«31 січня близько 1 години ночі з Житомирської обласної клінічної лікарні до поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію житомирянки, 1983 р.н., із попереднім діагнозом – закрита черепно-мозкова травма Близько 3-ї години ночі 1 лютого стало відомо про смерть жінки. За вказаним фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження та призначили судово-медичну експертизу. 2 лютого було проведено розтин тіла для встановлення причин загибелі. Відповідно до лікарського свідоцтва, смерть житомирянки настала унаслідок перелому кісток склепіння черепа. Наразі у ході розслідування встановлюються обставини отримання жінкою вказаних тілесних ушкоджень. На місці події слідчі зібрали першочергову інформацію та вилучили записи камер відеоспостереження, встановлених на будинку, де проживала загибла. Перевіряється інформація щодо конфліктів у родині. З’ясовано, що в момент травмування жінки з нею перебував її громадянський чоловік. Тож нині правоохоронці перевіряють його свідчення. Також триває повторне опитування його та інших свідків події», - йдеться у повідомленні.

Попередня правова кваліфікація – ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

За інформацією видання «РІО Бердичів», загибла – бердичівлянка, волонтерка Тетяна Домбровська, а її цивільний чоловік – колишній військовий Микола Боголюбський.

Тетяна Домбровська була членом громадської ради при Бердичівському міському голові, де представляла громадську спілку «Асоціація ветеранів Житомирщини».

Як повідомляв Житомир.info, 20 березня 2022 року мер Житомира оприлюднив відео «розборок» за пиво, які влаштував чоловік, що назвався захисником: мер просив впізнати «героя» і обіцяв за це «пепсі». 1 квітня у програмі «Тема дня» на Житомир.info мер Сергій Сухомлин визнав, що на відео його радник – ветеран АТО, голова громадської організації «Кіборги Полісся» Микола Боголюбський. Станом на травень 2022 року Боголюбського серед радників мера Житомира вже не було.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція тілесні ушкодження Домбровська Боголюбський  
Матеріали по темі