Події

На трасі Київ-Чоп зіткнулися 4 автівки: постраждали четверо людей, серед яких двоє дітей

7 February 2023, 10:33

На 235 км траси Київ-Чоп 6 лютого близько 11:45 зіткнулися 4 автівки, унаслідок чого постраждали 4 людини, серед яких двоє малих дітей.

Про це 7 лютого повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 6 лютого близько 11:45 на 235 км траси Київ-Чоп, поблизу села Анети. За попередньою інформацією, водій автомобіля «Hyundai Santa Fe», 42-річний житель Дніпропетровської області, рухаючись у напрямку м. Рівного, здійснив зіткнення з автомобілем марки «Renault Trafic», який стояв перед пішохідним переходом. Унаслідок цього бус зіткнувся з авто «Audi», який знаходився у правій смузі та з автомобілем «Volkswagen», що стояв перед нерегульованим пішохідним переходом у лівій смузі руху. У результаті ДТП тілесні ушкодження отримали троє пасажирів «Hyundai», 30-річна жінка та двоє дітей віком 3 та 11 років, жителі Дніпропетровщини, а також пасажирка «Renault Trafic», 39-річна киянка. Їх доставили до лікарні та надали медичну допомогу без госпіталізації. Нині триває встановлення всіх обставин ДТП», - йдеться в повідомленні.

Днем раніше, 6 лютого, пресслужба патрульної поліції о 12:30 інформувала, що внаслідок ДТП на трасі державного значення був ускладнений рух транспорту в напрямку Рівного.

«У зв’язку з дорожньо-транспортною пригодою з потерпілими, що сталася близько 12-ї години на 235-му км автодороги Київ — Чоп, рух транспорту в напрямку міста Рівне ускладнений. Патрульні забезпечують регулювання та безпеку дорожнього руху. На місці працюють слідчі з ДТП», - зазначалося в повідомленні.

Трохи згодом, цього ж дня уже о 17:06 патрульна поліція повідомила, що рух на трасі було відновлено.

Нагадаємо, 5 лютого близько 15:30 на автодорозі Дубрівка-Висока Піч Renault з’їхав у кювет, унаслідок чого перекинувся: постраждали п’ятеро людей, серед них 2 дітей.

Як повідомляв Житомир.info, за даними патрульної поліції, станом на 3 лютого, упродовж січня на території Житомирщини сталося 30 ДТП, в яких постраждали 45 людей, ще 3 загинули.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення рух ускладнений Київ-Чоп 
Матеріали по темі