Місто

У Житомирі в останню путь провели двох захисників

7 February 2023, 14:58

У Житомирі прощаються з двома загиблими захисниками: Олександром Семєшовим та Романом Просандєєвим.

Про це 7 лютого повідомила пресслужба Житомирської міської ради.

Семєшов Олександр Олександрович (06.11.1974 — 31.01.2023)

Народився у Житомирі, закінчив ЗОШ №34, здобув освіту в ПТУ №15. Проходив строкову службу в лавах ЗСУ. Працював за цивільними спеціальностями на місцевих підприємствах. Створив сім’ю. Із початком повномасштабної агресії рф добровільно став захист України в лавах ЗСУ. Загинув під час виконання бойового завдання.

Просандєєв Роман Андрійович (25.02.1999 — 26.01.2023)

Народився у Луганську. Із початком російського вторгнення на Сході України в 2014-му переїхав до Житомира. Закінчив Житомирський профтехліцей, здобув спеціальність. Із 2019 року — на захисті Батьківщини в лавах однієї із механізованих бригад ЗСУ. Учасник ООС. Із початком повномасштабного вторгнення вирішив продовжити контрактну службу. Загинув, захищаючи Україну.

Нагадаємо, 3 лютого 2023 року Житомирська міськрада повідомляла про прощання з трьома загиблими бійцями: Артемом Дубровським та Ігорем Вишняковим.

Як повідомляв Житомир.info, 1 лютого 2023 року у Житомирі попрощалися із трьома військовослужбовцями: Андрієм Степчуком, Дмитром Балабановим та Михайлом Проценком.

А 2 лютого у Житомирі попрощалися із трьома військовослужбовцями: Андрієм Лебехівським, Олегом Лисаком та Денисом Місюрою.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: військовий військовослужбовець загибель загиблий прощання поховання військове кладовище Смолянське кладовище Семєшов Просандєєв  
Матеріали по темі