Події

У Житомирській області на території недіючого тракторного парку двоє чоловіків вирізали 20 кубометрів лісу для продажу

9 February 2023, 13:31

Між селами Осівкою та Льонівкою Житомирської області звягельські поліцейські затримали двох чоловіків під час крадіжки деревини в Ємільчинській громаді: вирізали 20 кубометрів деревини для продажу.

Про це 9 лютого повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області на інформацію Звягельського районного відділу поліції.

«На території колишнього недіючого тракторного парку двоє жителів с. Чміль вирізали дуби, ясени та граби. Загалом майже 20 кубометрів деревини вилучили поліцейські з місця події. Виявили незаконну порубку правоохоронці під час відпрацювання громади між селами Осівкою та Льонівкою. На вимогу поліцейських молодики, які зрізали дерева, не надали жодних дозвільних документів на таку діяльність. Лише пояснили, що збиралися продати деревину. Нині поліцейські з’ясовують усі обставини події у рамках розпочатого кримінального провадження», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, від початку лютого за тиждень на автодорогах Житомирської області інспектори патрульної поліції виявили 15 випадків незаконного перевезення деревини, з водіями розбиралися слідчі.

Як повідомляв Житомир.info, 31 січня на околиці Житомира викрили чоловіків з нарізаними колодами дуба, а у Радомишльському лісгоспі вирубали понад 30 тополь.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: деревина дерево лісопродукція 
Матеріали по темі