Події

Отримав опіки та зміг сам вибратися з вогню: у Коростені під час пожежі у житловому будинку постраждав 57-річний господар

10 February 2023, 11:55

У Коростені 9 лютого під час пожежі у приватному житловому будинку 57-річний власник отримав опіки.

Про це 10 лютого повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області.

«09 лютого о 20:46 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку у м. Коростень. Про пожежу повідомили сусіди. На момент прибуття бійців ДСНС вся оселя була охоплена вогнем. Під час події 57-річний господар отримав опіки голови, шиї та тулуба різних ступенів важкості та зміг залишити помешкання ще до прибуття рятувальників. Потерпілого госпіталізували до реанімаційного відділення Коростенської міської лікарні. На гасіння пожежі було залучено два відділення рятувальників та дві одиниці пожежно-рятувальної техніки. Бійцям ДСНС довелося заправлятися водою на найближчому гідранті, розташованому на відстані близько 1 км від місця події. Вже о 21:04 пожежу вдалося локалізувати, ще за годину – остаточно ліквідувати. Вогнем знищена покрівля на площі 32 кв.м. та пошкоджено 48 кв.м перекриття. Причина займання встановлюється», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 10 лютого у Житомирі на вулиці Івана Кочерги на пожежі у квартирі багатоповерхівки врятували літнього господаря.

Як повідомляв Житомир.info, перед світанком 9 лютого 2023 року у Житомирі на Крошні сталася пожежа у приватному двоповерховому будинку. В одній із кімнат рятувальники, які прибули на виклик, виявили тіло 59-річного власника оселі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальник опік 
Матеріали по темі