Фоторепортаж

Написи на вікнах, янголята та любов до України: як житомирські заклади прикрасили вітрини до Дня закоханих. Фоторепортаж

13 February 2023, 14:06

Напередодні Дня закоханих житомирські вітрини вкрилися сердечками, написами про любов та паперовими янголятами. Проте житомирські підприємці і на це свято перенесли передноворічну тенденцію «Менше коштів на прикраси вітрин - більше на ЗСУ».

Тож, цьогорічне оформлення вітрин в цілому вийшло досить скромним, але дуже душевним: у вітринах виставляють милі м’які іграшки та сувеніри, одяг з принтами сердечок, цукерки у коробках у формі серця та патріотичні зізнання з любов’ю до України.

Один з закладів міста виявився оригінальним і усі свої вікна розписав закликом «Кохай» та маленькими сердечками. Інші заклади дарують шалені знижки до дня закоханих, так, у місті можна отримати товар зі знижкою від 14 до 70%.

Паперові сердечка можна побачити у більшості вітрин - їх наклеїли або на скло, або на гірлянди, що залишилися після новорічних свят. Разом з тим, далеко не всі заклади прибрали новорічно-різдвяну атрибутику, деякі лише додали сердечок або ж просто залишили, як було.

Нагадаємо, у минулі роки вітрини житомирських закладів прикрашали амури, сердечка та плюшеві ведмедики.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День закоханих заклад прикраса 
Матеріали по темі