Події

У Житомирі на проспекті Миру патрульні виявили у водійки підроблене посвідчення, оформлюючи матеріали ДТП

13 February 2023, 17:42

У Житомирі на проспекті Миру 13 лютого під час оформлення матеріалів ДТП патрульні виявили у 34-річної кермувальниці, ймовірно, підроблені документи.

Про це 13 лютого повідомляє пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Сьогодні, близько 12-ї години, на проспекті Миру перевіряючи документи, які надала кермувальниця автомобіля під час складання матеріалів дорожньо-транспортної пригоди, охоронці порядку виявили ознаки, ймовірної, підробки посвідчення водія. За допомогою бази даних МВС інспектори встановили, що інформація про отримання посвідчення водія 34-річною кермувальницею відсутня», - йдеться в повідомленні.

Патрульні відсторонили водійку від керування транспортним засобом та винесли на неї адміністративну постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП. Надалі на місце події патрульні викликали слідчих для встановлення всіх обставин.

У поліції нагадують, що за підробку, збут чи використання підроблених документів передбачена кримінальна відповідальність.

Нагадаємо, 20 січня у Житомирі на Жуйка патрульні зупинили ЗАЗ, водійка якого була з фальшивим посвідченням.

Як повідомляв Житомир.info, 6 січня 2023 року суд виніс вироки двом водіям, у яких біля Житомира виявили фальшиві посвідчення, чоловіки замовили їх через месенджер й забрали поштою. Один з порушників отримав арешт з випробуванням, інший – штраф.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водійське посвідчення водій посвідчення водія патрульний патрульна поліція 
Матеріали по темі