Економіка

У Житомирській громаді роботодавці зареєстрували понад 230 вакансій: шукають водолаза, кухарів, водіїв та поліцейських

14 February 2023, 09:25

У Житомирській територіальній громаді понад 80 роботодавців шукають працівників, вони зареєстрували понад 230 вакансій.

Про це 13 лютого повідомляє Житомирська обласна служба зайнятості.

«Понад 80 роботодавців, які ведуть свою діяльність у Житомирській територіальній громаді, мають нині потребу у працівниках. 235 актуальних вакансій (25% загальної кількості по області) вони зареєстрували у підрозділах служби зайнятості з метою добору претендентів. Заробітна плата в них варіюється від мінімальної – до 35 000 грн», - йдеться в повідомленні.

Пропонують роботу потужні виробничі підприємства; управління національної поліції; мистецькі, дошкільні, загальноосвітні та спортивні заклади; філії Укрзалізниці; комунальні установи та приватні підприємства.

У професійному розрізі пропозиції роботи – найрізноманітніші: від водолаза, ткача чи кухаря – до поліцейського поліції особливого призначення, ерготерапевта та художника-оформлювача театралізованих вистав.

Як зазначають у центрі зайнятості, найбільше варіантів працевлаштування - для водіїв автотранспортних засобів, бухгалтерів, швачок, механіків, кухарів, електромонтерів з ремонту та обслуговування електроустаткування, електрогазозварників тощо.

За довідками звертатись у Житомирську філію Житомирського обласного центру зайнятості за адресою: м. Житомир, площа Польова, 6 а, тел. (0412)-43-22-72

Ознайомитися з усіма актуальними на Житомирщині пропозиціями роботи можна на нашому сайті https://cutt.ly/4Dz4cVI або Єдиному порталі вакансій https://jobportal.dcz.gov.ua

Оформити підписку на вакансії за регіоном або галуззю можна завдяки чат-боту @DCZWorkNowBbot.

Актуальні вакансії з усієї України на телеграм-каналі: «Робота зараз: Державна служба зайнятості»: https://t.me/worknowdcz.

Нагадаємо, станом на 1 лютого 2023 року з допомогою служби зайнятості 351 внутрішній переселенець продовжував пошук роботи Більшість з них шукали роботу у Житомирському районі (184 особи), чверть – у Коростенському, у Звягельському й Бердичівському – відповідно 40 і 45 осіб.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: центр зайнятості вакансія працівник працевлаштування робота роботодавець 
Матеріали по темі