Суспільство

На дорогах державного значення у Житомирській області знову латають ями

15 February 2023, 10:10

Для забезпечення безпечного проїзду 15 лютого дорожники проводять аварійний ямковий ремонт на трасах державного значення.

Про це 15 лютого повідомляє пресслужба Служби автомобільних доріг у Житомирській області.

«Тривають роботи з ліквідації аварійних вибоїн в межах експлуатаційного утримання автодоріг загального користування державного значення. Роботи проводяться виключно на автошляхах, що є частиною стратегічних маршрутів: М-06 Київ – Чоп, М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський, Н-02/М-06 - Кременець - Біла Церква - Ржищів - Канів - Софіївка. Взимку та в міжсезоння застосовуємо холодний асфальтобетон. Методика робіт полягає в тому, щоб розігріти підготовлену суміш, розподілити її в очищеній вибоїні та ущільнити. Холодний асфальт - це суміш асфальту зі спеціальними добавками та певними видами бітуму, які мають дуже високу в’язкість та еластичність», - йдеться в повідомленні.

У САД закликають дотримуватися вимог тимчасових знаків у місцях проведення робіт.

Нагадаємо, 19 січня дорожники латали ями на міжнародних трасах Житомирської області, водіїв закликали бути уважними на місцях проведення робіт.

Як повідомляв Житомир.info, упродовж минулого 2022 року у Житомирській області було ліквідовано понад 161 тисячу квадратних метрів аварійних пошкоджень дорожнього покриття на автошляхах державного значення області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД дорога ремонт 
Матеріали по темі