Події

Подробиці пожежі у селі Житомирської області, де загинули двоє дітей: розглядають кілька версій щодо причин займання

15 February 2023, 11:09

У селі Ярунь Звягельського району Житомирської області 14 лютого близько 15 години сталася пожежа, внаслідок якої загинули двоє дітей.

«14 лютого о 15:35 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку в с. Ярунь Звягельського району. По прибуттю відділення рятувальників до місця події вже горіла покрівля дерев’яного будинку та всередині – кімнати. На вулиці перебувала мати з хлопчиком 2017 р.н. За її словами, в оселі залишалося ще двоє дітей. Ланкою газодимозахисної служби під час проведення розвідки в різних крайніх кімнатах помешкання було виявлено двох дітей без ознак життя – хлопчика 2018 р.н. та дівчинку 2021 р.н. За попередньою інформацією, до пожежі призвели пустощі дітей з вогнем. О 16:10 пожежу локалізовано на площі 60 кв.м та о 17:05 – ліквідовано. Вогнем знищені 3 кімнати. На гасінні пожежі працювало 8 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежної техніки», - зазначають рятувальники.

Крім того, у пресслужбі ГУ ДСНС розповіли подробиці події та зауважили, що є кілька версій щодо причин займання, зокрема, порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічки, також є ймовірність короткого замикання електромережі, а основною версією, яка буде розглядатися, то це пустощі дітей з вогнем.

Нагадаємо, 14 лютого пресслужба ДСНС інформувала, що на пожежі у селі Звягельського району загинули двоє дітей, а мати зі ще однією дитиною встигла врятуватися.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 18 грудня 2022 року в двоповерховому приватному житловому будинку в с. Озадівка Бердичівського району виникла пожежа, в результаті якої загинули батько і донька.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальник загиблий дитина діти 
Матеріали по темі