Місто

У Житомирі вшанували пам’ять загиблих воїнів: поклали квіти біля двох пам’ятників

15 February 2023, 15:52

Сьогодні, 15 лютого, у Житомирі відбулися меморіальні заходи до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 34-ї річниці виведення військ із Республіки Афганістан.

Про це повідомляє пресслужба Житомирської ОВА.

«Так, біля пам’ятного знаку «Братам загиблим у Афгані» на Новому бульварі відбувся мітинг-реквієм, у якому взяли участь начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко та його заступник Юрій Денисовець, т.в.о. голови обласної ради Володимир Ширма, секретар Житомирської міської ради Віктор Клімінський, представники структурних підрозділів ОВА та міської ради, воїни-афганці, громадськість та ЗМІ.

А в пресслужбі Житомирської міськради зазначили, що квіти поклали і до пам’ятного знаку «Захисникам України у війні з російським агресором».

Нагадаємо, 15 лютого 2022 року в Житомирі відзначили 33-у річницю виведення військ з Афганістану. Воїни-інтернаціоналісти та житомиряни зібралися біля пам’ятного знаку «Братам, загиблим у Афгані». Традиційно учасники хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятника вшанували пам’ять побратимів, які так і не повернулись із Афганістану.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: війна афганець вшанування воїн захисник пам'ятник 
Матеріали по темі