Місто

У Житомирі поховали захисника, полеглого у січні при обороні населеного пункту на Сході

16 February 2023, 15:33

У Житомирі попрощалися із бійцем Андрієм Дем’янцем, який загинув під час атаки російських окупантів.

Про це 16 лютого повідомляє Житомирська міська рада.

«Житомир прощається, на щиті повернуся Герой. Дем’янець Андрій Васильович (29.08.1989 - 09.01.2023).Народився у м. Житомирі, закінчив ЗОШ №1, проходив строкову службу в ЗСУ. Навчався в Житомирському агротехнічному коледжі. Працював у сфері приватного бізнесу. Виховували з дружиною двох дітей. Із початком повномасштабної російської агресії був мобілізований до лав однієї із аеромобільних бригад десантно-штурмових військ ЗСУ.

Загинув при обороні одного із населених пунктів на сході України від атак російських окупантів», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 13 лютого у Житомирі перепоховали десантника Данила Золотухіна: військовий загинув ще у березні 2022 року, обороняючи Харківщину, тривалий час вважався безвісти зниклим і був похований як тимчасово неопізнаний Захисник України у місті Дніпрі.

Як повідомляв Житомир.info, 9 лютого 2023 року міська рада повідомляла, що у Житомирі в останню путь провели бійця Руслана Куруляка. 7 лютого 2023 року у Житомирі попрощалися з двома загиблими захисниками: Олександром Семєшовим та Романом Просандєєвим.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: військовий військовослужбовець загибель загиблий прощання поховання військове кладовище Смолянське кладовище Дем'янець 
Матеріали по темі