Події

У Житомирі на Слобідській патрульні виявили гранату та набої у водія Audi в стані наркотичного сп’яніння

21 February 2023, 10:18

На одній із вулиць Житомира в обідню пору 20 лютого патрульні виявили вибухонебезпечні предмети у водія з ознаками наркотичного сп'яніння.

Про це повідомила пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Сьогодні, близько 12-ї години, на одній із вулиць міста, за порушення вимог буксирування інспектори зупинили транспортні засоби ГАЗ та Audi. Під час перевірки документів у водія Audi поліцейські виявили ознаки наркотичного сп'яніння. Від проходження огляду на стан сп'яніння у встановленому законом порядку громадянин відмовився та помітно нервував. Провівши поверхневу перевірку авто та чоловіків, які перебували в ньому, інспектори виявили предмети схожі на набої та предмет, схожий на гранату РГД-5, а у пасажира авто ГАЗ фольговий згорток з, ймовірно, наркотичною речовиною. На водія Audi охоронці порядку склали низку адміністративних матеріалів за порушення ПДР. Патрульні забезпечили охорону місця події, викликали вибухотехніків та слідчо-оперативну групу для встановлення всіх обставин», - йдеться в повідомленні.

У пресслужбі патрульної поліції Житомир.info уточнили, що подія сталася на вулиці Слобідській.

Нагадаємо, 18 лютого з оселі жителя Станишівської громади Житомирської області під час обшуків поліцейські вилучили боєприпаси. Чоловік пояснив, що привіз їх зі Сходу.

Як повідомляв Житомир.info, 14 лютого 2023 року поліцейські вилучили вибухівку у жителя села Іванівка Березівської громади Житомирського району, а в чоловіка з Овруччини знайшли набої та порох.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: зброя боєприпас граната набої наркотик наркотики водій наркотичне сп'яніння патрульна поліція патрульний патрульні 
Матеріали по темі