Економіка

Компанія «Рудь» приймає китайську делегацію

22 February 2023, 09:45

У цей непростий та вирішальний час компанія «Рудь» продовжує працювати з врахуванням нових умов господарювання, розширювати експортну географію. Адже потрібно підтримувати економіку країни, тримати економічний фронт.

Сьогодні компанія «Рудь» є лідером ринку морозива в Україні, що активно експортує свою продукцію за кордон. Спеціалісти компанії постійно вивчають світовий досвід, спілкуються із закордонними партнерами. Це вкрай необхідно для розробки продукції, яка б задовольняла смаки споживачів різних країн, а також для її успішного просування на зовнішніх ринках.

Протягом останніх років підприємство успішно експортує свою продукцію до 35 країн світу, серед яких є і Китай. Співпраця з Китайською республікою триває вже більше п’ятиріччя і постійно інтенсифікується. Зараз компанія «Рудь» приймає китайську делегацію. Під час перебування на підприємстві наші партнери здійснюють відео-зйомку роботи на підприємстві під час воєнного часу, беруть інтерв’ю у керівництва та працівників. Адже китайцям вкрай цікаво, яким чином в такі непрості часи можна виробляти високоякісну продукцію як для українського, так і для закордонного споживача. Цікавою для закордонних гостей є система контролю якості та безпечності на всіх етапах виробництва морозива – від ферм, звідки надходить молоко, – до зберігання та транспортування готової продукції. Слід зазначити, що особливо кропітким етапом відслідковування якості є процес виробництва. Адже якість продукції є пріоритетом для виробничо-господарської діяльності будь-якого підприємства, держави в цілому.

Наразі Китай розширює географію країн для імпорту продукції, і з цієї точки зору йому дуже цікава Україна як виробник якісних продуктів. Приємно зазначити, що морозиво ТМ «Рудь» китайський ринок сприйняв позитивно.

Пресслужба Акціонерного товариства «Житомирський маслозавод» — компанія «Рудь»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Рудь маслозавод делегація  
Матеріали по темі