Економіка

У Житомирі організували бізнес-школу та приймають заявки від підприємців-початківців, студентів і ВПО

27 February 2023, 12:28

У Житомирі організували бізнес-школу для підприємців-початківців, студентів, молоді, жінок, в тому числі внутрішньо переміщених осіб.

Про це 22 лютого повідомила пресслужба Житомирської міської ради.

Зазначається, що навчально-практичний курс упродовж 3-х місяців допоможе:

• покращити особисті та професійні навички (фінансова грамотність, управління особистими та корпоративними фінансами, управління часом, планування, делегування тощо);

• набути навиків, необхідних для підприємництва і керівних посад (інструменти оцінки та аналізу бізнес-ідей, бізнес-планування, аналіз ринку, інтернет маркетинг, техніки продажів та переговорів, підбір та управління персоналом, основи бухгалтерського та податкового обліку і звітності тощо).

Навчальний курс є безоплатним для всіх охочих за умови попередньої реєстрації до 03 березня 2023 року за посиланням:
https://docs.google.com/forms/d/1AJVt19WdLl_3ScXz5rxVZhXDXHymOjT8CMPyn1yv3j8/edit

Формат занять:

• 24 заняття упродовж 3 місяців (березень-червень);

• лекції та практичні вправи по 3 години двічі на тиждень;

• 72 години живого спілкування упродовж курсу;

• спілкування з підприємцями-практиками, власниками та керівниками місцевих компаній, що працюють у виробничій сфері, сфері обслуговування та ІТ;

• домашні завдання.

Орієнтовний початок навчань: 15-24 березня 2023 року.

Мета курсу бізнес-школи: виховання підприємців та навичок підприємництва.

Бізнес-школа організована та проводиться в рамках проекту EU4Business: «Конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП».

Захід реалізовано в межах програми міжнародної допомоги «Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі / EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» для проєктів за додаткового фінансування Уряду Німеччини (BMZ), спрямованого з компонентів 1 і 2 на компоненти 3, 4, 5.

Довідка міськради: Житомир, як пілотна громада, долучилася до проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація малих і середніх підприємств» в рамках пріоритетного сектору «Розвиток переробної промисловості (включно харчової) і логістика» у грудні 2021 року.

Проєкт фінансується спільно Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Метою проєкту є створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств, підтримка інновацій та стимулювання експорту, що є шляхом до сталого й рівномірного економічного зростання.https://zt-rada.gov.ua/?pages=15162

Як повідомляв Житомир.info, 15 січня 2023 року Агенція розвитку міста на своїй сторінці у соцмережі оприлюднила оголошення про проведення онлайн-опитування, метою якого є оцінка потреб та задоволення інтересів місцевих підприємців.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: бізнес підприємництво бізнес-школа  
Матеріали по темі