Новини компаній

​Безмежний потенціал: 8 фішок Asus ROG Phone 6D Ultimate — найпотужнішого ігрового смартфона

1 March 2023, 10:33

ROG Phone 6D Ultimate — флагманський смартфон від Asus, розроблений для найвибагливіших геймерів. Він оснащений передовими технологіями та функціями, покликаними забезпечити максимальне задоволення від ігор. На наше прохання експерти порталу порівняння цін E-Katalog виділили 8 головних особливостей цього гаджету.

Просунутий AMOLED дисплей

ROG Phone 6D Ultimate оснащений AMOLED дисплеєм з діагоналлю 6,78 дюйма та роздільною здатністю 2448 х 1080 р. Дисплей має частоту оновлення 144 Гц, глибину кольору 10 біт та час відгуку 1 мс. Такі характеристики забезпечують відображення яскравої, чіткої та насиченої картинки, а також плавність ігрової графіки.

16 ГБ ОЗП

Найкращий геймерський смартфон на https://ek.ua/ua/ має 16 ГБ оперативної та 512 ГБ вбудованої пам’яті, що є одним із кращих показників на ринку. Великий обсяг ОЗП дозволяє запускати безліч програм одночасно, не турбуючись про гальмування системи та перезавантаження додатків.

Найпотужніший процесор

4-нанометровий процесор Dimensity 9000 Plus — найкраще рішення компанії Mediatek на мобільному ринку. Конкурувати з ним в плані потужності здатний лише Snapdragon 8 Gen 2, представлений на кілька місяців пізніше дебюту Asus ROG Phone 6D Ultimate.

Ефектний звук

Asus ROG Phone 6D Ultimate оснащений якісною звуковою системою, що складається з двох потужних стереодинаміків та трьох мікрофонів. Підтримка технології Hi-Res Audio робить звук максимально чистим та ясним, а також посилює ефект присутності при перегляді відео.

Відео у 8К

Камера складається з трьох об’єктивів: основного з роздільною здатністю 50 Мп, ширококутного на 13 Мп та макро-об’єктиву на 5 Мп. Камера має безліч цікавих функцій та режимів зйомки та дозволяє записувати відео в роздільній здатності Ultra HD 8K.

Інноваційна система охолодження

Графеновий шар, алюмінієвий радіатор та система рідинного охолодження дозволяють пристрою підтримувати оптимальну температуру під час запеклих ігрових баталій. Окрім них, в ROG Phone 6D Ultimate з’явилась спеціальна відкидна кришка AeroActive Portal. При підключенні фірмового кулера система автоматично відкривається, а потік повітря допомагає охолодити внутрішні елементи смартфона.

Ігрові кнопки

На бічній грані ROG Phone 6D Ultimate розміщені додаткові кнопки, які можна запрограмувати на виконання певних дій в тій чи іншій мобільній грі.

Більше енергії

Іншою важливою особливістю є вбудований акумулятор ємністю 6000 мАг із підтримкою швидкої зарядки до 65 Вт. Модель також оснащена функцією бездротового Powerbank, що дозволяє заряджати пристрої, просто прикладаючи їх до корпусу девайсу.

Скільки ж коштує цей диво-гаджет? За даними порталу E-Katalog, вартість Asus ROG Phone 6D Ultimate в інтернет-магазинах України коливається в межах від 55 000 до 63 600 грн. Обрати продавця з найкращою ціною можна на ek.ua.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: смартфон ігровий смартфон  
Матеріали по темі