Події

Житель села Житомирської області підпалив власну хату й погрожував ножем сусідам, чоловіка помістили до медзакладу

1 March 2023, 16:44

Уранці 1 березня в селі Ярославка Вчорайшенської громади Бердичівського району місцевий житель підпалив майно в хаті, де проживає з літньою матір’ю. Окрім того, чоловік схопив ніж та продовжував поводитися агресивно, зокрема, погрожував ним сусідам.

Про неадекватну поведінку чоловіка Житомир.info розповіла читачка.

«Чоловік підпалив диван у хаті, де проживає разом матір’ю похилого віку. Сама ж мати у той час була в іншій кімнаті. З її слів, син повідомив їй, що бажає згоріти, тож попросив вийти з хати. В оселі стояв густий дим: палав диван, подушки, зайнялася підлога. Потім чоловік «озброївся» ножем та бігав з ним по подвір’ю. На заклики наляканої матері до обійстя зійшлися сусіди, він почав їм погрожувати, кричав, що заріже. Очевидно, він і сам поранився, адже був весь у крові. Вгамувати чоловіка не вдалося, тож довелося викликали поліцейських, а також рятувальників. На контакт з поліцейськими чоловік теж не йшов, натомість біг із ножем і погрозами, тож правоохоронцям довелося застосувати газовий балончик, аби вибити ніж з його рук», – розповіла жінка.

Вона уточнила, що внаслідок інциденту, на щастя, ніхто не постраждав. Також відомо, що чоловік має певні проблеми з психічним здоров’ям.

У Бердичівському районному відділі поліції Житомирщини в коментарі Житомир.info повідомили, що чоловіка доставили до спеціалізованого медичного закладу.

«1 березня о 10:20 до чергової частини Бердичівського райвідділу поліції надійшло повідомлення від жительки с. Ярославки Вчорайшенської громади. Жінка розповіла, що у сусідському будинку 50-річний чоловік вчиняє неправомірні дії відносно його літньої матері, до того ж видно задимлення. На місце події прибув екіпаж групи реагування патрульної поліції відділу поліцейської діяльності № 2 (смт Ружин) та рятувальники. Попередньо, в приміщені горів диван й люди загасили його самостійно. Поліцейські вгамували агресивно налаштованого чоловіка. Його доставили до спеціалізованого медичного закладу. Чоловік потребує лікарського нагляду за станом здоров’я», – розповіли у Бердичівському райвідділі.

Як повідомляв Житомир.info, 4 вересня 2022 року в селі Іванківці Новогуйвинської територіальної громади Житомирського району чоловік під час сімейної сварки облив власний будинок легкозаймистою речовиною і підпалив.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Вчорайшенська громада Ярославка насильство домашнє насильство підпал  
Матеріали по темі