Події

На Короленка у Житомирі автомобіль потрапив у провалля, яке утворилося через порив на водогоні

2 March 2023, 10:16

На вулиці Короленка у Житомирі автомобіль ВАЗ потрапив у величезну яму.

Відповідні відео вранці 2 березня оприлюднили Telegram-канали, уточнивши, що інцидент трапився на Короленка, 44.


Зауважимо, що судячи з відео, провалля заповнене водою і встигло примерзнути. Довкола також видно струмки води.

У пресслужбі КП «Житомирводоканал» у коментарі Житомир.info пояснили, що провалля утворилося внаслідок пориву труби.

«Там прорвало трубу діаметром 500 мм. Внаслідок цього стався зсув ґрунту. Бригада водоканалу вже працює на місці. Подробиці будуть відомі згодом», – зазначила менеджерка зі зв'язків з громадськістю КП «Житомирводоканал» Сніжана Герасимчук.

У пресслужбі патрульної поліції Житомирської області повідомили, що виклик про подію надійшов о 7:39 год. 2 березня. Внаслідок ДТП ніхто не постраждав. Станом на 10:00 год. автомобіль уже забрали з місця автопригоди.

Близько 11:20 год. 2 березня у пресслужбі водоканалу додали, що ліквідація пориву триває. Частина старої труби буде замінена. Очікується, що водопостачання відновлять до ранку 3 березня.

Нагадаємо, вранці 2 березня пресслужба КП «Житомирводоканал» інформувала про «серйозний порив на трубопроводі d 500». У зв’язку з цим на Короленка та ще на кількох вулицях і провулках буде відсутнє водопостачання. Поки триватиме ліквідація наслідків аварії, загалом у Житомирі буде знижено тиск подачі води.

Як повідомляв Житомир.info, 8 червня 2020 на Музикалці в Житомирі провалився асфальт, тоді в «пастку» одним колесом потрапила вантажівка. А 19 червня 2021 року на майдані Соборному у Житомирі вантажівка провалилася під асфальт.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: провалля вул.Короленка порив водогін автомобіль ДТП водоканал  
Матеріали по темі